TÂLHĂRIE Italieni acuzați de pedofilie au fost atacați și jefuiți la Bălți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi cetățeni ai Italiei în vârstă de 56 și 60 de ani veneau de 2-3 ori pe an în Moldova, și locuiau în apartamente închiriate. În municipiul Bălţi, bărbaţii întrețineau relații sexuale cu persoane minore de gen masculin.

La începutul acestei luni, trei persoane necunoscute, cu cagule pe cap, i-au atacat cu bastoane pe oaspeții din Italia, chiar în scara blocului, unde erau cazați. Atacatorii au sustras în mod deschis 1.500 lei şi actele acestora.

Poliția locală a stabilit persoanele care au săvărşit infracţiunea. Aceştia s-au dovedit a fi un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Floreşti şi doi minori, elevi ai gimnaziunului-internat din Bălţi, anunță serviciul de presă al Ministerului de Interne.

S-a stabilit de asemenea că, începând cu anul 2009 şi până în prezent, italienii au propus minorilor mijloace băneşti, dar şi alte bunuri, în schimbul satisfacerii poftei sexuale în formă perversă cu aceştia. În această perioadă, oaspeții au săvărşit acţiuni perverse faţă de patru minori, despre care ştiau că nu au atins vârsta de 16 ani.

În prezent, poliția din Bălţi cercetează cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar materialele acumulate au fost transmise procuraturii din localitate.

Pe cazul dat a fost iniţiată o cauză penală, și infractorii riscă privaţiune de liberate până la 5 ani. Cei care au atacat italienii s-au ales de asemenea cu un dosar penal, fiind învinuiți de tâlhărie.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite