PARTY DUPĂ GRATII Un mafiot rus cercetat penal pentru jaf şi-a cinstit colegii de celulă cu icre roșii, hamburgeri și tequilla. Vezi GALERIA FOTO!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Așa și-a sărbătorit ziua de naștere o autoritate criminală rusă în celula unui izolator de detenție preventivă din orașul Serpuhov, regiunea Moscovei.

Îmbrăcați în „togi romane", deținuții au dat o petrecere în cinstea „capului" închisorii, Anton Kuznețov, cercetat penal pentru jaf.

În pozele care au ajuns la redacția unei publicații de la Moscova se vede că tânărul de 26 de ani și-a servit cei 12 oaspeți cu icre roșii, tequila, fructe proaspete, salată de boeuf, castraveciori murați și hamburgeri.

image
image
image

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Cheful a avut loc la începutul acestui an. În unele fotografii se vede chiar şi un brăduț și ornamente rămase de la Revelion.

Reprezentanții Departamentul Penitenciare din Rusia spun că au fost încălcate mai multe reguli. Deținuții aveau obiecte și produse interzise la închisoare, cum ar fi cuțite, aparate de fotografiat, bături alcoolice și fast-food.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă internă. Gardienii și conducerea penitenciarului riscă sancțiuni disciplinare.

Citeşte cele mai noi ştiri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite