Odată cu prima zăpadă, mai multe străzi din Chișinău vor fi închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu am avut norocul să ne trezim în ajun de Crăciun cu nămeți, așa cum ne-au promis meteorologii, însă nu va dura mult până vor cădea primii fulgi, spun ei. Vestea proastă este că odată cu venirea lor, în Chișinău vor fi închise 7 străzi.

Străzile Timiş şi Ganea din sectorul Centru, Paris, în perimetrul străzilor Cojbuc şi Tudor Vladimirescu, din oraşul Durleşti, str. Poştei din sectorul Râşcani, str. Căuşeni din sectorul Botanica, Vadul lui Vodă şi stradela Uzinelor din sectorul Ciocana vor fi curăţate a doua zi după încetarea ninsorilor.

Ca urmare a avertizării emise de meteorologi privind schimbarea bruscă a vremii pentru următoarele zile, Primăria atenţionează conducătorii auto să fie prudenţi la drum, deoarece pe străzi s-ar putea forma gheţuş şi sunt posibile ninsori.

Pe parcursul următoarelor zile 10 autospeciale ale Regiei „Exdrupo" se vor afla în permanenţă în teren, câte 2 unităţi de transport în fiecare sector al capitalei, pentru a monitoriza situaţia şi a interveni la necessitate, transmite Info-Prim Neo.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite