CRIMINAL LA 17 ANI A ucis un bărbat cu cuțitul, iar pe altul l-a băgat în spital. Vezi UPDATES!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sunt bănuiţi doi tineri de 16 şi 18 ani
Sunt bănuiţi doi tineri de 16 şi 18 ani

Clienţii unui bar din Durleşti s-au luat, ieri noaptea, la bătaie. În urma altercaţiei, un bărbat a decedat, iar altul este în stare gravă la Spitalul de Urgenţă.

UPDATE, ora 13.07: Din primele informații reiese că scandalul a izbucnit din pricina muzicii din local. În timp ce adolescenții ascultau muzică modernă, cele două victime ar fi insistat ca barmanul să pună muzică moldovenească. Incidentul a escaladat, iar minorii s-au dus acasă după cuțit. Ulterior, ei au sărit la gâtul lui Roman, tânărul de 28 de ani rămas în viață. Andrei Burlea a sărit să-l apere, însă fără succes.

UPDATE, ora 13.00: Anchetatorii care se ocupă de caz spun că, deși ar fi putut interveni cu ușurință în aplanarea conflictului, angajații barului nu s-au sinchisit nici măcar să sune la Poliție.

UPDATE, ora 12.58: Din surse neoficiale, cei doi agresori locuiesc cu chirie într-un bloc din apropierea localului. „Barul lui Veșca“ este cunoscut în zonă drept un loc rău famat.

UPDATE, ora 12.57: Bărbatul de 30 de ani ucis cu lovituri de cuțit se numește Andrei Burlea și era necăsătorit. El a murit pe masa de operație, la Spitalul de Urgență. Cealaltă victimă se află sub atenția medicilor și este în afara oricărui pericol.

UPDATE, ora 12.35: Incidentul s-a petrecut într-un local cunoscut printre localnicii din Durlești sub numele de „Barul lui Veșca“.

Crima a avut loc la 2.40 dimineața, într-un bar din Durlești. Totul a pornit din cauza unui scandal izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În urma altercației, un adolescent de 17 ani și-a înjunghiat doi dintre comeseni, în vârstă de 30 și, respectiv, 28 de ani. Unul dintre ei a murit pe loc.

Cealaltă victimă a fost internată în stare gravă la Urgență. Atât suspectul, cât și un complice în vârstă de 16 ani, au fost reținuți deja de poliție.

După ce le va fi stabilită vinovăția, atât criminalul, cât și complicele lui de 16 ani riscă până la 20 de ani de pușcărie.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite