O funcţionară din Dubai a fost condamnată la cinci ani de închisoare pentru traficarea unei moldovence în scop de prostituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Penal din Dubai a condamnat-o pe o funcţionară de 38 de ani, originară din Uzbekistan, la cinci ani de închisoare pentru că a atras-o prin înşelăciune în Emiratele Arabe pe o tânără de 21 de ani din Republica Moldova, obligând-o să se prostitueze.

Potrivit procurorilor, citaţi de publicaţia The National din Emiratele Arabe, inculpata, prorpietara unui bordel ilegal, a contactat-o pe moldoveancă printr-un prieten şi i-a promis un loc de muncă decent în Dubai. Când a ajuns însă în Emirate, pe 27 august anul trecut, tinerei i-a fost a confiscat paşaportul, a fost închisă într-un apartament, bătută şi forţată să întreţină relaţii sexuale pentru bani.

Victima le-a mai spus procurorilor că alte opt fete din Republica Moldova au fost închise în acelaşi apartament, fiind obligate să se prostitueze.
Condamnata neagă acuzaţiile. Potrivit The National, ea va fi deportată în Uzbekistan după ce-şi va ispăşi pedeapsa la închisoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite