Nuntă de miliardari: Maestru în Arte din Republica Moldova înjosit de un premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nikolai Baskov este Artist al Poporului în Republica Moldova
Nikolai Baskov este Artist al Poporului în Republica Moldova

Nunta lui Shukhrat Ibraghimov, fiul miliardarului kazah Alijan Ibraghimov, a ajuns subiect de scandal în reţelele de socializare din Rusia. Aceasta atât pentru exuberanţa evenimentului, cât şi prin faptul că vedete din Rusia, inclusiv artişti ai poporului au fost înjosite de nuntaşi.

Ceremonia a avut loc săptămâna trecută în celebrul hotel Mardan Palace din Turcia, proprietate a miliardarului rus Telman Ismailov.
Actorul rus Stanislav Sadalski descrie pe blogul său momente memorabile de la această nuntă.

"Astfel fiecare din invitaţi a venit cu cel puţin trei agenţi de pază. Majoritatea cadourilor au fost sub formă de bijuterii şi cutii de aur. S-a remarcat preşedintele Uzbekistanul Islam Karimov, care le-a dăruit tinerilor însurăţei un helicopter", anunţă Sadalski pe blog.

Sadalski menţionează profesionalismul vedetei americane Jenifer Lopez, care se pare că a fost singura care a cântat live la nuntă. Cunoscutul actor rus se arată însă revoltat de comportamentul unor vedete ruseşti, inclusiv Nicolai Baskov, supranumit "Vocea de aur a Rusiei", care pentru câteva mii de dolari s-au lăsaţi înjosiţi de nuntaşi.

"Dumnezeule cum se mai linguşeau aceştia pe lângă miliardarul Telman Ismailov. Capac peste toate a pus însă un premier din spaţiul CSI.
- Hei, tu! Repede ai venit la mine! Ia microfonul ... şi distrează-ne!", s-a adresat şeful de guvern către Nicolai Baskov, căruia i-a fost decernat titlul de Maestru în Arte în Republica Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite