Nikolae Baskov, Filip Kirkorov şi Verka Serdiucika vor întreţine atmosfera la nunta interpretei Jasmin şi omul de afaceri Ilan Shor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Interpreta Jasmin se mărită sâmbătă cu un miliardar moldovean
Interpreta Jasmin se mărită sâmbătă cu un miliardar moldovean

Pregătirile pentru nunta cântăreţei Jasmin şi omul de afaceri Ilan Shor sunt pe ultima sută de metri. Publika tv spune că primii invitaţi au ajuns la Chişinău şi au fost primiţi la cel mai înalt nivel.

Nunta va avea loc vineri, la Palatului Republicii. Potrivit cotidianului rus „Kommersant", nunta va dura două zile. Mirele a închiriat patu săli la Palatul Republicii, pentru care va plăti 170.000 de lei. La petrecere vor participa 400 de invitaţi, jumătate dintre ei fiind din Rusia, potrivit ziarului "Komsomoliskaia pravda".

Nunta va fi moderată de cântăreţul rus Nikolai Baskov, iar atmosfera va fi întreţinută de interpreţii Filip Kirkorov şi Verka Serdiucika. La petrecerea de a doua zi care va fi organizată în afara oraşului, vor cânta Nelly Ciobanu şi Natalia Gordienco.

Potrivit PRO tv, la Palatul Republicii lucrează neîntrerupt 40 de angajaţi pentru a schimba interiorul. La eveniment, vor participa 400 de invitaţi. Sala mare, în care se petrec şedintele Parlamentului, a fost rezervată pentru dansuri şi evoluţia artiştilor, transmite PRO tv. Nu oricine, însă, poate rezerva sala mare a Palatului Republicii. Pentru asta este nevoie de acceptul Cancelariei de Stat. Evenimentele sunt strict limitate, iar petrecerile private nu se acceptă. De mai mult de 10 ani în sala mare nu s-a jucat nicio nuntă. Acest privilegiu l-au avut doar familiile Stati, Diacov şi Urechean.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite