Nicolae Timofti în topul celor mai influenți politicieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova
Nicolae Timofti, preşedintele Republicii Moldova

Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a intrat în topul celor mai influenţi politicieni. Clasamentul a fost realizat de către Centrul de cercetări strategice şi consultanţă politică „Politicon".

Șeful statului ocupă locul patru. Nicolae Timofti este devansat de premierul Vlad Filat, președintele Parlamentului Marian Lupu și ministrul de Externe Iurie Leancă.

„Presupunem că această poziţie nu este cea mai înaltă pe care poate să o ocupe Nicolae Timofti în topul celor mai influenţi politicieni. A început cu locul patru, avansarea lui este însă una eminentă. Rămâne să vedem cum se va manifesta şi care vor fi aprecierile pe viitor ale experţilor", a declarat directorul „Politicon", Anatol Ţăranu.

Potrivit agenției Info-Prim Neo, top 50 cei mai influenţi politicieni este întocmit cu susţinerea a 31 de experţi care îi notează pe politicieni în dependenţă de influenţa acestora asupra deciziilor politice majore din ţară, după popularitate şi vizibilitate în sursele media şi după perspectivele politice.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite