Nicolae Timofti după întâlnirea cu socialiștii: „Nu mă interesează votul lor!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul socialiștilor din Parlament va anunța abia mâine dacă îl va vota vineri pe Nicolae Timofti la funcția de șef al statului. Conducerea partidului a avut în această după-amiază o întâlnire cu potențialul președinte, dar cele aproape două ore, cât a durat întrevederea, nu au fost de ajuns pentru a lua o decizie.

„Impresiile sunt bune. Am primit răspuns la mai multe întrebări pe care le-am adresat. Vom discuta și mâine pentru a primi răspuns definitiv", a declarat Igor Dodon.

„Nu mă interesează votul lor. Nu m-am dus să le cer voturi. Am mers să le vorbesc despre poziția mea", ne-a spus Nicolae Timofti, la scurt timp după întâlnirea cu Partidul Socialiștilor.

Tot azi, înainte de întâlnirea cu judecătorul Timofti, foștii comuniști, Igor Dodon și Zinaida Greceanâi au revenit la sediul PCRM pentru a se întâlni cu Vladimir Voronin. Socialiștii au fost însă zgârciți la detalii. „A fost o discuție necesară, mai ales într-un moment atât de dificil. Am încercat să înțelegem dacă PCRM conștientizează că opoziția parlamentară trebuie să fie responsabilă de ceea ce se întâmplă în țară, a mai adăugat Dodon, fără a preciza ce au discutat despre alegerile de vineri.

„Am avut și eu întâlniri cu Voronin. După acele întâlniri mi-am continuat activitatea. Urmează să vedem după fapte cine și ce va face", a comentat premierul liberal-democrat Vlad Filat.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite