Nicolae Timofti a sărbătorit Ziua Drapelului la Bruxelles. Președintele s-a întâlnit cu moldovenii din Belgia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Timofti
Nicolae Timofti

Chiar dacă nu a putut fi present la arborarea drapelului uriaș deasupra Guvernului, Nicolae Timofti a sărbătorit și el, la Bruxelles. Președintele s-a întâlnit, de asemenea, cu cetăţenii moldoveni stabiliţi în Belgia.

În cadrul reuniunii care s-a desfăşurat la Ambasada Republici Moldova din Bruxelles, preşedintele Timofti i-a informat pe conaţionalii noştri din Belgia despre activităţile sale recente în calitate de şef al statului şi despre ultimele evoluţii politice şi sociale din ţară.

Şeful statului i-a asigurat pe cetăţenii moldoveni stabiliţi în Belgia că va depune toate eforturile pentru ca situaţia economică din Moldova să devină într-un viitor apropiat favorabilă, iar cei plecați să poată veni acasă.

Nicolae Timofti efectuează o vizită de două zile la Bruxelles, la invitaţia preşedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Durao Barroso şi preşedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy. Şeful statului va avea astăzi o întrevedere şi cu comisarul european pentru Relaţii Externe şi Politici de Vecinătate, Stefan Fule.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite