„Moldova 1” rămâne fără director până în luna septembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldova 1
Moldova 1

Concursul pentru suplinirea funcţiei de director al televiziunii publice „Moldova 1" va avea loc tocmai pe 14 septembrie. Funcţia a devenit vacantă după plecarea Angelei Sârbu, în martie curent.

Dosarele vor putea fi depuse în perioada 3-9 septembrie, a declarat pentru Info-Prim Neo preşedintele Consiliului de Observatori (CO) al Companiei „Teleradio-Moldova", Eugeniu Rîbca.

Concursul organizat în luna mai a eşuat. Niciunul dintre candidaţii înscrişi nu a acumulat suficiente voturi pentru a fi promovat în funcţie. Ulterior membrii CO au stabilit modificări la regulamentul de selectare a directorului Moldova 1. Se va acorda o mai mare atenţie calităţilor manageriale ale candidaţilor.

Timpul dedicat audierii intenţiilor de dezvoltare a televiziunii a fost mărit de la 7 la 10 minute, iar timpul acordării întrebărilor - de la 10 la 20 minute. Se va pune accentul pe cunoaşterea documentelor interne, a strategiei de dezvoltare pentru anii 2010-2015 şi pe modul de implementare a documentelor de reforma instituţională.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite