Mistuiți de flăcări, în propria casă. Vezi UPDATE!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul
Foto. Adevărul

O mamă și cei doi copii ai ei, de 8 și 10 ani, au ars de vii în propria locuință, din satul Micăuți, raionul Strășeni. Pompierii susțin că sursa incendiului ar putea fi scurgerile de gaze dintr-o butelie sau un scurtcircuit.

UPDATE, ora 15.58: Din Fondul de rezervă al Primăriei vor fi alocați bani pentru înmormântarea femeii decedate şi a copiilor ei. De asemenea, Consiliul raional Străşeni ar putea aloca fonduri pentru repararea casei arse în proporţie de 95%.

Incendiu de mari proporții, noaptea trecută, într-o casă din satul Micăuți, raionul Strășeni. O femeie și cei doi copii ai ei, în vârstă de 8 și respectiv 10 ani, au fost arși de vii, în propria casă.

Singurul supraviețuitor a fost capul familiei, care a scăpat cu arsuri de gradul 2 ale căilor respiratorii.

Deflagrația a avut loc în jurul orei 2.00 dimineața, pompierii reușind să stingă incendiul după trei ore de luptă cu focul.

Patru camere și aproape jumătate din acoperiș s-au făcut scrum din cauza flăcărilor. Ipotezele înaintate de salvatorii de la Situații Excepționale, cu privire la cauzele incendiului, sunt scurtcircuitul, exploatarea instalației de încălzire defecte sau scurgerea de gaze dintr-o butelie.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite