Minorii învinuiţi de omorul unui bărbat la Durleşti au fost trimişi în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorii vor fi judecaţi
Minorii vor fi judecaţi

Doi minori vor fi judecaţi pentru huliganism şi omorul unui bărbat de 30 de ani într-un bar din Durleşti. Crima a avut loc în noaptea de 17 iunie. Potrivit procurorilor, minorii şi bărbatul s-au luat la ceartă în timp ce alegeau ce melodie să cânte la karaoke. Unul dintre minori a scos un cuţit şi l-a înjunghiat mortal pe bărbat, rănindu-l pe prietenul acestuia.

Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Generale, deşi învinuiţii nu şi-a recunoscut vina, încercând să se eschiveze de la răspunderea penală, procurorii au acumulat probe care demonstrează vinovăţia celor doi. Inculpaţii se află în stare de arrest anunță Info-Prim Neo.

Procuratura Generală anunţă că un tânăr de 19 ani, din raionul Teleneşti, a fost recent condamnat la 25 ani de închisoare pe cinci capete de acuzare, printre care: omor, viol, satisfacerea poftei sexuale în forme perverse, furt şi păstrarea ilegală a substanţelor narcotice. Cazul a avut loc în decembrie 2011. Tânărul a pătruns în casa unei femei şi i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului, în urma cărora victima a decedat. Acest lucru nu l-a oprit pe tânăr, care a violat-o, apoi a săvârşit cu ea un raport sexual în formă perversă. Tot la finele anului 2011, inculpatul a pătruns în casele a doi consăteni, de unde a furat bunuri de 7500 lei. Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de legislaţia în vigoare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite