Mihai Godea a lansat Platforma Alternativa Democratică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Godea
Mihai Godea

Mişcarea încă nu este oficial înregistrată. Mihai Godea a precizat că aceasta nu este finanţată nici de Filat şi nici de plahotniuc.

Mihai Godea a anunţat că va fi o platformă politică, civică şi socială în care „o să se regăsească toţi cei care cred că Moldova poate reuşi, că politica se poate face cu responsabilitate şi decenţă. Iar orice funcţie politică nu reprezintă altceva decât un instrument pentru slujirea cetăţeanului".

Scopul platformei este „de a prezenta soluţii pentru o guvernare mai bună. Oferă suport oricărui cetăţean aflat în pericol, ale cărui libertăţi sunt ameninţate", este menţionat în declaraţia de lansare a iniţiativei. Aceasta a fost semnată de mai mulţi membri, printre care sunt Corneliu Gurin, expert în dreptul constituţional, Viorel Chivriga, expert la IDIS „Viitorul", academicianul Nicolae Covalenco, Natalia Ciobanu, directoarea unei companii farmaceutice cu capital străin, Ion Ştefăniţă, directorul Agenţiei de inspectare şi restaurare a documentelor etc.

Echipa lui Mihai Godea

„Oamenii s-au dezamăgit în tot și în toate, problemele vieții sunt aceleași de 20 de ani, iar puterea rămâne în mâinile clanurilor politico-economice, care se confruntă pentru promovarea intereselor proprii. Democrația liberală a fost un mit folosit în campania electorală. Situația trebuie schimbată, Moldova are nevoie de o Alternativă Democratică, a cărei menire este implementarea unor acțiuni reale de schimbare a situației în plan politic, economic și social", este menţionat în declaraţia Platformei Alternativa Democratică.

Echipa proaspăt creată propune alegerea directă, prin vot popular, a Preşedintelui Republicii Moldova.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite