Un bărbat a ajuns la spital după ce i-a căzut o bârnă în cap. Medicii l-au operat, dar starea pacientului este gravă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul este în stare gravă
Bărbatul este în stare gravă

Ieri, un bărbat de aproximativ 60 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce i-a căzut o bârnă în cap. Medicii de la Urgenţă spun că bărbatul a fost operat, dar este în stare gravă.

Internat în secția de reanimare, bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Deocamdată medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supraveţuire ale acestuia.

„Bărbatul este în reanimare, starea lui este gravă. E greu să spunem când ar putea să-și revină", a declarat Petru Craveț, purtatorul de cuvânt al Centrului Național de Medicina Urgență. Potrivit medicilor, victima a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, o contuzie cerebrală şi fractură denivelată parietală şi occipitală.

Medicii de la Urgenţă spun că bărbatul se afla pe un şantier de construcţie pe teritoriul întreprinderii municipale „Termocom“ , pe bulevardul Moscovei. Solicitată de Info-Prim Neo, şefa serviciului de presă al SA „Termocom", Iuliana Boguşevschi, a declarat că bărbatul nu este angajat al SA „Termocom", iar incidentul a avut loc în afara teritoriului întreprinderii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite