GALERIE FOTO Mașina Kia Rio oferită de Orange merge în Ialoveni (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicoleta Pădureț din Ialoveni a câștigat mașina oferită de Orange
Nicoleta Pădureț din Ialoveni a câștigat mașina oferită de Orange

Biletul câştigător a fost extras chiar de către copilul Nicoletei Pădureț, după ce femeia a intrat în finala pentru marea tombolă cu 18 puncte din SMS-urile trimise.

Orange este din nou alături de suporterii săi! Mii de microbişti şi-au dat întâlnire timp de o lună în „Orășelul Sportiv" din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), unde Orange a asigurat cele mai bune condiții de vizionare a Campionatului European de Fotbal UEFA Euro 2012.

Dacă pe 1 iulie Spania a spulberat Italia, cu 4-0, pe Stadionul Olimpic din Kiev, suporterii din „Orășelul Sportiv" au avut parte de un concurs inedit, cu foarte multe premii constând în bilete la finala Euro 2012, telefoane mobile și multe minute gratuite în rețeaua Orange. Premiul cel mare pus la bătaie de Orange a fost un automobil Kia Rio, care a fost câștigat de Nicoleta Pădureț, din Ialoveni.

Finaliștii concursului au fost premiați de Orange Moldova Finaliștii concursului au fost premiați de Orange Moldova Finaliștii concursului au fost premiați de Orange Moldova

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

„Sunt emoționată. Băiatul meu mai mare, Laurențiu, a fost cel care a trimis mesajele câștigătoare. Timp de o lună am stat în fiecare seară cu ochii pe fiecare meci. În acest moment nu am permis de conducere, dar acum, pentru că am mașina, cu siguranță îmi voi face unul", a povestit câştigătoarea. Femeia, împreună cu cei doi copii ai ei, au trimis mai multe SMS-uri cu scorurile corecte ale meciurilor, acumulând cele 18 puncte care au propulsat-o în tombola pentru mașina oferită de Orange.

„AM TRIMIS SMS-URI LA FIECARE CAMPIONAT"

„Familia noastră este pur și simplu bolnavă după fotbal. La fiecare campionat mondial sau european am trimis SMS-uri. Orange și-a arătat și de această dată respectul, dragostea și colaborarea pe care o are față de clienții săi", a mai precizat câștigătoarea în vârstă de 34 de ani. Femeia este casnică și are doi copii, de 6 și, respectiv, 16 ani.

„Nu aveam mașină. Ne doream foarte mult, dar nu am avut posibilitatea să o cumpărăm. Acesta este primul și cel mai mare premiu pe care l-am câștigat până acum", mărturisește și Laurențiu, fiul cel mare al câștigătoarei.

PREMII PENTRU TOŢI FINALIȘTII

Ceilalți finaliști înscriși în competiția Euro 2012 din „Orășelul Sportiv" au primit seturi promoționale de la Orange Moldova. „Am participat la concursuri similare și în 2006, 2008 și 2010. De data aceasta, am dorit mult să câștig mașina. A fost complicat campionatul, a fost cu surprize din partea echipelor. Acest concurs de la Orange Moldova este o idee foarte bună și le dorim să organizeze cât mai multe tombole", spune și Andrei Crainai, unul dintre cei înscriși în tombola pentru marele premiu.

COMPETIȚIE STRÂNSĂ

Suporterii încadraţi în competiția Orange au trebuit să trimită SMS-uri la un număr special cu pronosticurile meciurilor de la Euro 2012. Ulterior a fost întocmit un clasament pe baza punctelor obținute de fiecare concurent, iar cei care au avut 16 puncte sau mai mult au fost înscriși în tragerea la sorți pentru cadoul pe patru roți oferit de Orange.

„Cei care au participat la concurs primeau minute gratuite la fiecare scor ghicit corect și au avut posibilitatea să câștige telefoane mobile săptămânal. La concursul «Campionatul de Fotbal Euro 2012» au participat peste 40.000 de persoane, ceea ce demonstrează cât de popular este fotbalul pentru moldoveni și cât de dornici sunt clienții noștri să participe la diferite concursuri, dar și să aibă parte de servicii noi, inovative", a precizat Liudmila Climoc, director general Orange Moldova.

Atmosfera din „Orășelul Sportiv" din timpul Euro 2012 s-a ridicat la cel mai înalt nivel, fapt recunoscut și de personalitățile invitate în piaţa din fața Guvernului. „Aici a fost aproape ca în Kiev sau Varșovia. Foarte bună atmosfera. Este o idee bună", a menționat Dirk Schuebel, șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.

„Sunt bucuros că Ucraina a terminat cu organizarea Campionatului European și microbiștii din Chișinău au putut personal să se convingă că sărbătoarea fotbalului a avut loc", a spus și Serghei Pirojkov, șeful misiunii diplomatice a Ucrainei la Chișinău.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite