Marșuri și adunări sindicale de 1 mai, în centrul Chișinăului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Comuniștii mărșăluiesc pe B-dul Ștefan cel Mare din centrul Chișinăului
Comuniștii mărșăluiesc pe B-dul Ștefan cel Mare din centrul Chișinăului

Reprezentanții PLDM și PCRM au anunțat o serie de acțiuni publice care vor avea loc astăzi în centrul Capitalei, de la Academia de Științe până la Piața Marii Adunări Naționale.

Zi de manifestații astăzi, pe străzile din Capitală. Primii care au primit avizul Primăriei pentru o acțiune publică sunt simpatizanții PLDM, care se vor strânge în Piața marii Adunări Naționale, împreună cu reprezentanți ai patronatelor și din sindicate, relevă Info-Prim Neo.

Tot de 1 mai, dar la orele prânzului comuniștii vor să susțină un al doilea Congres Civic, în scuarul din fața Guvernului. Potrivit liderului comunist Vladimir Voronin, oamenii adunați de acest partid vor mărșălui pe B-dul Ștefan cel Mare, în porțiunea cuprinsă dintre Academia de Științe și Piața Marii Adunări Naționale, unde se vor adresa șefilor din Executiv.

Concomitent, Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova organizează în PMAN un miting în cadrul căruia vor fi exprimate mai multe revendicări adresate Guvernului. În piață sunt așteptați peste 15.000 de oameni, din toată țara.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite