Mark Tkaciuk, chemat la Procuratura Generală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Adevărul. Mark Tkaciuk
Foto Adevărul. Mark Tkaciuk

Deputatul PCRM Mark Tkaciuk este chemat astăzi la Procuratura Generală în calitate de martor în dosarul 7 aprilie, anunţă Publika TV. Pentru că nu este în ţară, Tkaciuk va merge la procurori atunci când va reveni.

„Astăzi nu voi merge nicăieri. De la voi aud pentru prima dată despre vizita la Procuratură. Dar când revin în Moldova, am să merg cu plăcere la Procuratura Generală. Asta pentru că am multe de spus despre acţiunile persoanelor care în prezent sunt în fruntea ţării", a declarat Mark Tkaciuk pentru Publika TV.

Tariful pentru apă s-ar putea majora până la sfârşitul anului, informează Pro TV. Şi asta pentru că Ministerul Mediului vrea să introducă o taxă, denumită «de solidaritate». Potrivit acestei modificări, fiecare consumator urmează să achite câte un procent în plus pentru apă. Banii vor fi folosiţi pentru construcţia apeductelor, acolo unde nu sunt, şi pentru îmbunătăţirea calitătii apei.

Portalul Unimedia îl citează pe președintele țării, Nicolae Timofti, care a participat într-o emisiune la Prime TV. Şeful statului nu susține ridicarea imunității judecătorilor, fără implicarea Consiliului Superior al Magistraturii, care ar trebui să aibă un rol decisiv în astfel de cazuri. Totodată, Timofti spune că salariile în Justiție ar trebuie să varieze de la 1.000 la 2.500 euro.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite