Marea Britanie a plătit despăgubiri unei moldovence obligată să se prostitueze de o grupare de proxeneţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Autorităţile britanice i-au plătit despăgubiri unei femei, originară din Republica Moldova, care a ajuns prostituată în Londra după ce a fost victimă a traficului de fiinţe.

Potrivit Daily Mail, tribunalul a decis că moldoveanca a avut mult de suferit după ce autorităţile britanice au expulzat-o în Republica Moldova. Acasă pe femeie o aşteptatu membrii grupării de proxeneţi care au traficat-o. Instanţa a susţinut că ea a suferit traume psihice, iar revenind acasă, risca să fie victimă a aceleiaşi grupări, care îşi continua activitatea ilegal.


Moldoveanca a fost răpită pe când avea doar 14 ani şi obligată să se prostitueze în România, Italia, Turcia, Ungaria, Israel şi Marea Britanie. Timp de şapte ani, tânăra a trăit ca într-un coşmar, fiind bătută, violată.


Femeia a fost arestată în 2003, având documente false pe care i le-au dat proxeneţii. După ce a stat trei luni într-o închisoare, ea a fost expulzată. Iar acasă de urma ei au dat traficanţii care iarăşi au traficat-o. Tânăra a trecut prin aceleaşi chinuri încă doi ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite