Mama şi fiica au fost bătute cu pumnii şi cu picioarele în propria casă. Hoţul a furat aur în valoare de aproximativ 10.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama şi fiica au fost bătute cu pumnii şi picioarele
Mama şi fiica au fost bătute cu pumnii şi picioarele

Potrivit poliţiei incidentul s-a întâmplat pe 1 aprilie. Mama şi fiica au fost jefuite şi agresate în propriul apartament de către un necunoscut.

Poliţiştii au reţinut un bărbat pe strada Paris, în preajma blocului unde a fost comisă crima. Este vorba de un tânăr în vârstă de 27 de ani, originar din raionul Făleşti. În urma percheziţiilor corporale oamenii legii au depistat asupra bărbatului obiecte din aur în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Ulterior, suspectul a recunoscut că ar fi sunat la uşa victimei, prezentându-se drept vecin, după care ar fi jefuit-o pe proprietara în vârstă de 54 ani şi pe fiica acesteia. Totodată el îşi motivează acţiunile prin faptul că se afla în stare de ebrietate. Potrivit victimei, după ce a deschis uşa a fost agresată şi deposedată de aurul de pe mână, precum şi pe fiica ei de cerceii din urechi.

În prezent bănuitul este cercetat penal pentru jaf şi riscă o pedeapsă cu privarea de libertate de la 3 la 6 ani cu amendă în valoare de până la 20.000 de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite