Avertizare meteorologică: Astăzi vom avea descărcări electrice, averse puternice și vijelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Meteorologii susțin că vremea se va schimba în a doua jumătate a zilei de astăzi
Meteorologii susțin că vremea se va schimba în a doua jumătate a zilei de astăzi

Meteorologii susțin că vremea se va schimba în a doua jumătate a zilei de astăzi, cu menținere în prima jumătate a nopții de 22 august. În această perioadă sunt posibile descărcări electrice, averse puternice și vijelie.

Specialiștii prevăd ploi de scurtă durată cu descărcări electrice, local averse puternice și vijelie în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă. Totuși, chiar dacă vom avea și vijelii, în următoarele zile, mercurul din termometre nu va coborî mai jos de 31 de grade Celsius ziua. Mâine, în Capitală se vor înregistra 32 de grade Celsius ziua și 21 de grade Cesius noaptea. În regiunea de nord a țării, mercurul din termometre va indica 31 de grade Celsius ziua și 20 de grade Celsius noaptea, iar pe alocuri sunt posibile ploi. În sudul Moldovei, mercurul din termometre urca până la 19 grade Celsius ziua şi 16 grade Celsius noaptea.

Joi, în Capitală se vor înregistra 34 de grade Celsius ziua și 21 de grade Celsius noaptea. În Nordul Moldovei, termometrele vor indica 33 de grade Celsius ziua și 20 de grade Celsius noaptea. În sudul țării se vor înregistra 35 de grade Celsius ziua și 22 de grade Celsius noaptea. Vineri, în Chișinău se vor înregistra 34 de grade Celsius ziua și 21 de grade Celsius noaptea. În regiunea de nord a țării, termometrele vor arăta 33 de grade Celsius ziua și 20 de grade Celsius noaptea. În Sud vor fi 35 de grade Celsius ziua, iar seara acestea vor coborî până la 22 de grade Celsius.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite