MAI a dat-o în bară: A declarat criminal un om nevinovat... din motive tehnice!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost confundat cu un tiz de-al său, anunțat în urmărire pentru omor. Poza și semnalmentele lui au ajuns în toate mass-media, după ce Serviciul de presă al Ministerului de Interne a postat pe site-ul instituției un comunicat cu datele greșite.

Dimineață, MAI cerea ajutorul populației pentru reținerea suspectului de asasinatul la Ialoveni. Potrivit primelor informații, acesta se numește Valeriu Canuda, este născut pe 25 aprilie 1972, are înălţimea de 173 cm, ochi albaştri și constituţie robustă. Serviciul de presă preciza că anterior acesta a fost condamnat pentru tâlhărie și a postat o poză de-a bărbatului. Acesta poate fi ușor găsit pe rețeaua Odnoklasniki. De pe contul său deschis aflăm că este din Nisporeni, este căsătorit și are doi copii. „Soțul meu la momentul crimei nici nu se afla în țară.La ora 4 dimineața el trecea frontiera cu Ucraina. Nu ne-a cerut nimeni scuze pentru această greșeală", ne-a spus soția bărbatului.

image

La amiază, MAI a expediat un comunicat de rectificare. „Din motive tehnice vă expediem, repetat, o altă poză a persoanei suspectate de comiterea omorului din această dimineaţă, de la Ialoveni. Cu scuzele de rigoare", se arată în mesaj. Atașat, MAI trimite fotografia altui om, cu același nume. Este vorba de Valeriu Canuda din satul Sociteni, Ialoveni, născut pe 29 iulie 1971, anterior judecat și condamnat pentru tâlhărie. Potrivit sermnalmentelor, are înălţimea de 176 cm, ochi vierzi, tipul corpului - ectomorf (?).

image

Răfuială între doi condamnaţi la Ialoveni. Un bărbat a fost împuşcat mortal, altul - rănit

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite