Lupu merge la ziua de naștere a lui Ianukovici. Află ce cadou i-a pregătit!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele interimar Marian Lupu pleacă astăzi în Crimeea, unde va sărbători cea de-a 61-a aniversare a președintelui ucrainean, Viktor Ianukovici.

Desigur, Lupu nu poate merge cu mâna goală la sărbătorit și i-a pregătit un dar. Din câte se știe, cel mai bun cadou este cartea.

„Nu cred ca președintele Ucrainei duce lipsă de ceva. Serviciul meu de protocol a încercat să consulte protocolul Președentiei de la Kiev și am primit răspuns că trebuie să fie ceva foarte simplu, dar din inimă și suflet. Astfel, m-am gandit la o carte, fiindcă o carte este bună pentru oricine și în orice circumstanțe", a explicat speakerul moldovean.

Pe lângă petrecerea propriu-zisă, Marian Lupu va avea și o întrevedere oficială cu liderul de la Kiev. El va încerca să-și convingă omologul să renunțe la taxa impusă de Guvernul ucrainean de 1.200 de euro necesari moldovenilor pentru a trece granița cu Ucraina.

Anul trecut, Viktor Ianukovici a sărbătorit 60 de ani tot în Crimeea. Atunci au venit să-l felicite președinți din cinci foste republici sovietice: Rusia, Azerbaidjan, Armenia, Belarus și Kazahstan.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite