Lukaşenko despre Barroso: „Când eşti prost, eşti prost. Nu am nimic de spus despre acest Barroso, aceşti tâmpiţi, aceşti boi şi alţii ca el"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enervat că nu a participat la comemorarea a 25 de ani de la catastrofa din Cernobîl, Alexandr Lukasenko, preşedintele Republicii Belaruse a atacat şeful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso şi l-a numit laş pe Viktor Ianukovici, preşedintele Ucrainei.

„Cand eşti prost, eşti prost. Sunt nişte derbedei. Pentru acest motiv nu am nimic de spus despre acest Barroso, aceşti tampiţi, aceşti boi şi altii ca el" . Declaraţia aparţine preşedintelui Alexandr Lukasenko şi a fost făcută ieri când jurnaliştii l-au întrebat despre presiunile pe care Comisia Europeană şi fostul premier portughez le-ar fi exercitat asupra Ucrainei, pentru ca preşedintele Belarusului să nu fie invitat la Kiev, pentru conferinţa dedicată catastrofei de la Cernobîl potrivit HotNews.ro.

„Eu nu acord o mare atenţie proştiilor funcţionarilor europeni", a mai adăugat preşedintele. De atenţia preşedintelui Belarus n-a scăpat nici omologul său ucrainean, Viktor Ianukovici.

Acuzat că a cedat presiunilor europene, Viktor Ianukovici a fost numit laş. „Intrebati-l pe Ianukovici de ce preşedintele belarus nu a participat la ceremonii. Intrebaţi-l! Din pacate, laşii nu lipsesc din fruntea Ucrainei", a afirmat Lukasenko.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite