Lansarea rutelor aeriene noi spre Veneţia, Roma şi Milano de la Chișinău se amână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Carpatair“ urma să opereze zboruri din Chișinău spre Italia până în 100 de euro
„Carpatair“ urma să opereze zboruri din Chișinău spre Italia până în 100 de euro

Compania aeriană „Carpatair" anunţă amânarea cu două luni a lansării zborurilor de la Chişinău spre Veneţia, Roma şi Milano, din cauza întârzierii semnării acordului privind Spaţiul Aerian Comun Republica Moldova -Uniunea Europeană, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă al companiei.

Recent, Comisia Europeană a anunţat anumite dificultăţi de ordin juridic ce ţin de acordarea mandatului Comisiei Europene de către statele membre pentru semnarea acordurilor internaţionale. Aceste dificultăţi sunt unele strict de ordin tehnic şi urmează a fi clarificate în scurt timp.

În comunicat se spune că toţi pasagerii „Carpatair" care şi-au făcut rezervări pe zborurile anunţate vor fi rerutaţi pe zborul Chisinău-Timişoara şi, mai departe, pe conexiunile de zbor către toate destinaţiile disponibile.

„Carpatair" operează în prezent pe 10 aeroporturi din România şi 19 externe. Numărul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 200 de zboruri pe săptămână spre 27 de destinaţii din 8 ţări ale lumii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite