La bazarul de iarnă cu soțiile diplomaților

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Soțiile ambasadorilor vor ademeni vizitatorii cu bucate și băuturi naționale
Soțiile ambasadorilor vor ademeni vizitatorii cu bucate și băuturi naționale

„Vrei să faci înconjurul lumii fără a părăsi Chișinăul? Dacă da, atunci vino sâmbătă la Centrul de expoziții Moldexpo", invitația vine de la soțiile diplomaților aflați în misiune în țara noastră.

Mâine, ele vor organiza cel de-al 15-lea bazar caritabil, iar fondurile adunate vor ajunge la Centrul pentru copii cu dizabilități și boli cronice „Hippocrates". „Vom aduce lucruri din țările noastre pe care nu le puteți găsi în Republica Moldova. Veți putea gusta din bucatele naționale din zeci de state și să cumpărați lucruri făcute manual", promite Ana Maria Luft, soția ambasadorului Poloniei la Chișinău. La ediția din acest an a bazarului vor participa peste 40 de misiuni diplomatice, organizații internaționale, dar și întreprinderi locale.

„Suntem fericiți să strângem fonduri și să dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de asta", spune Marie Moser, soția ambasadorului SUA.

Cei care vor veni la bazar vor putea participa și la o tombolă cu peste 200 de premii: bilete de avion tur-retur Istanbul-Chișinău, călătorii romantice la Budapesta și București, invitații la cele mai bune restaurante din Capitală etc.

Angajații Centrului „Hippocrates" speră ca din banii adunați să instaleze acoperișul noului sediu. „De zece ani prestăm servicii gratuite copiilor cu dizabilități. Spațiul în care activăm a devenit demult neîncăpător, așa că am început construcția unui sediu nou", explică directorul instituției, Diana Covalciuc.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite