Joia următoare ai primul volum din „Vraciul“ lui Tadeusz Dołęga-Mostowicz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pregătește-te să citești povestea uimitoare a unui reputat medic chirurg părăsit de soție și copil, obligat de împrejurări să ia viața, din nou, de la început.

Profesorul Wilczur este un chirurg extrem de apreciat pentru talentul său medical. Cum orice meserie care necesită o asemenea dăruință impune și anumite sacrificii, profesia îl ține departe de familie.

La un moment dat, dupa o intervenție chirurgicală complicată, profesorul Wilczur ajunge acasă încărcat de cadouri pentru soția și fiica sa, însă descoperă că acestea îl părăsiseră. Cuprins de disperare, începe să le caute peste tot și, negăsindu-le, intră într-un bar, încercând să-și înece amarul în alcool. Apoi e snopit în bătaie de niște tâlhari.

A doua zi urmează calvarul: nu-și amintește nimic din viața lui de până atunci. Neștiind încotro s-o apuce, Wilczur își dă seama că nu-i rămâne decât să ia totul de la capăt, muncind cu ziua pe unde găsește de lucru. Cu timpul, descoperă că are cunoștințe de medicină și e înzestrat cu darul de a salva vieți.

Tadeusz Dołęga-Mostowicz este unul dintre cei mai bine cotați romancieri polonezi ai secolului XX. Primul volum al romanului „Vraciul" te pune în fața unei povești captivante care i se poate întâmpla oricui.

Poți cumpăra cartea împreună cu ziarul „Adevărul“ joi, 20 octombrie, de la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale, la un preț de doar 36 de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite