Jennifer Brush este noua şefă a Misiunii OSCE în Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jennifer Brush îl substituie pe Philip Remler, fostul şef al misiunii OSCE din Moldova
Jennifer Brush îl substituie pe Philip Remler, fostul şef al misiunii OSCE din Moldova

Noua ambasadoare va participa la următoarea rundă de negocieri în formatul 5+2, care va avea loc la Viena la mijlocul lunii aprilie.

„Sunt încântată să încep activitatea mea în Moldova într-o perioadă atât de favorabilă şi aştept cu nerăbdare ca împreună cu partenerii noştri de pe ambele maluri ale râului Nistru să înregistrăm progrese în regiune. În cele din urmă, ţine de oamenii care trăiesc în regiune să determine condiţiile unei vieţi mai bune pentru ei şi familiile lor, şi eu voi asigura ca Misiunea OSCE să susţină eforturile lor. Pe durata mandatului meu în calitate de Şefă a Misiunii OSCE voi contribui la toate eforturile constructive pentru a aduce democraţia, prosperitatea şi stabilitatea în regiune“, a menţionat Brush într-un comunicat de presă al Misunii.

Înainte de numirea sa în calitate de şefă a Misiunii OSCE în Moldova, Brush a activat timp de 25 de ani în cadrul Departamentului de Stat al SUA, cel mai recent în calitate de Directoare al Biroului pentru Europa Centrală şi de Sud cu sediul la Washington. Anterior a deţinut funcţii precum şef adjunct al Misiunii responsabil de afaceri la Ambasada SUA în Belgrad, şef adjunct al Misiunii şi însărcinat cu afaceri la Ambasada SUA în Ashgabat, şi şef adjunct al Misiunii a Ambasadei SUA în Majuro, Republica Insulelor Marshall.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite