JAF: Doi diplomați moldoveni din București au rămas fără bani și bijuterii în valoare de 9.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Este vorba de Dumitru Rotăraș, secretar al Ambasadei Republicii Moldova în România și de Gheorghe Cucoș, consulul Republicii Moldova la București.

În mai puțin de o oră, infractorii au reușit să fure bani și bijuterii în valoare de aproximativ 9000 de euro. Cei doi diplomați spun că, cel mai probabil, tâlharii au acționat la pont, anunță Digi24. Potrivit aceleiași surse, Dumitru Rotăraș, secretar al Ambasadei Republicii Moldova la București, povestește că soția sa nu a lipsit mai mult de o oră. Când s-a întors a găsit casa răvășită. Au rămas astfel fără bani și bijuterii.

Diplomatul a chemat imediat poliția. După ce și-au evaluat pierderile, au remarcat că hoții au acționat în aceeași manieră și la apartamentul vecin, în care locuiește consulul Republicii Moldova la București. Acesta era plecat cu familia în afara Capitalei. „Mi s-au furat bunurile, toate bijuteriile ce aparțineau soției și fiicei mele de 14 ani, precum și bani. Pierderile și bunurile sunt în valoare de aproximativ 5000 de euro", a declarat consilierul Gheorghe Cucoș.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite