Ion Stratulat a fost condus azi pe ultimul drum de rude și prieteni. Vezi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Stratulat a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni
Ion Stratulat a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni

Fostul polițist Ion Stratulat, împușcat luni la o terasă din centrul Capitalei, a fost condus azi pe ultimul drum. Ginerele generalului Alexei, înmormântat la cimitirul Armenesc, a fost plâns de iubită, rude, prieteni, foști colegi și chiar de fostul său socru.

„A fost un om credincios. Respecta cu sfințenie toate posturile. O să regret mult că Ion nu mai este printre noi", a mărturisit pentru „Adevărul" vărul victimei, Ion Malic.

CITEȘTE ȘI Declarațiile generalului Alexei după înmormântarea ginerelui său

Ion Stratulat a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni Ion Stratulat a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni Ion Stratulat a fost condus pe ultimul drum de rude și prieteni

Click aici pentru GALERIE FOTO

De cealaltă parte, principalul suspect de moartea lui Ion Stratulat, luptătorul Ion Șoltoianu, susține că se afla în legitimă apărare atunci când a tras de trei ori în fostul polițist Ion Stratulat. „El o vrut să mă împuște pe mine!", a spus campionul adus în catușe la Judecătoria sectorului Centru.

Instanța a prelungit cu 30 de zile mandatul de arest preventiv eliberat pe numele sportivului. Avocatul său Petru Ursu a anunțat că va ataca decizia la Curtea de Apel.


Dacă va fi găsit vinovat de omor intenționat, campionul riscă până la 20 de ani de închisoare sau chiar detenție pe viață.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite