Inspector CCCEC, REȚINUT pentru trafic de ființe umane. Proteja o prostituată pentru 100 de euro pe săptămână!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane, dintre care un inspector al Centrului Anticorupție, au fost reținuți de Poliție, fiind bănuiţi de procurori de trafic de fiinţe umane.

Potrivit Serviciului de presă al Procuraturii Generale, cei doi au racolat o prostituată de 19 ani în luna iunie. Inițial, ei au venit ca și clienți în apartamentul fetei.

După ce și-au satisfăcut poftele sexuale, s-au prezentat drept polițiști și au amenințat tânăra că o vor aresta. Falșii polițiști au obligat-o să acorde servicii sexual mai multor clienți și să le achite săptămânal câte 100 de euro pentru protecție.

Procurorii susțin că în decurs de o lună, bănuiţii au reuşit să obţină ilegal de la victimă 1.350 lei. Noaptea trecută, ei au fost reţinuţi în flagrant, în apartamentul prostituatei, când cereau următoarea taxe.Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupție a confirmat că este vorba de un angajat al instituției, care deţinea funcţia de inspector în secţia comenduire.

„Este un caz condamnabil şi ruşinos pentru noi, pe care-l regretăm nespus de mult. Urmează ca ancheta şi justiţia să se expună", se arată într-un comunicat al CCCEC.

Acum o săptămână, un alt ofițer CCCEC a ucis o femeie într-un accident.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite