Trecerile pentru pietoni au un aspect nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trecerile pentru pietoni au un aspect nou
Trecerile pentru pietoni au un aspect nou

Indicatoarele care semnalizează trecerile pentru pietoni au un aspect nou. Pe mai multe sectoare de drum din municipiul Chişinău indicatoarele au fost înlocuite cu altele noi, care au un chenar verde fluorescent-reflectorizant pentru a fi mai vizibile pe timp de noapte şi a preveni accidentele.

Şeful Direcţiei generale transport public şi căi de comunicaţie, Adrian Boldurescu, a declarat că amplasarea noilor indicatoare se efectuează deocamdată în zonele cu o vizibilitate redusă sau pe străzi care nu sunt iluminate. Cu timpul, acestea urmează să apară în tot oraşul. Indicatoarele sunt procurate din banii bugetului municipal şi, potrivit şefului de direcţie, preţul nu diferă foarte mult comparativ cu indicatoarele precedentele.

Solicitat de Info-Prim Neo, ofiţerul de presă al Direcţiei Poliţie Rutieră, Aurelia Mija, a declarat că de la începutul anului, în municipiul Chişinău au avut loc 343 de accidentări de pieton, 15 persoane au murit, iar altele 346 de persoane au fost traumatizate. Din cele 343 de accidente, 229 au avut loc pe trecerea de pietoni. Opt cazuri au fost fatale pentru pietoni.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite