Începe demontarea panourilor publicitare pe străzile Mihai Viteazul, Petricani şi Vadul lui Vodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bulevardul Dacia este inundat de panouri publicitare
Bulevardul Dacia este inundat de panouri publicitare

Panourile publicitare amplasate autorizat şi neautorizat, pe străzile Mihai Viteazul, Petricani şi Vadul lui Vodă, trebuie să fie demontate în trei zile de c[tre agenţii economici. Altfel, Primăria le va demonta forţat.

În același timp, se anulează autorizaţiile de construire şi amplasare a publicităţii exterioare, eliberate respectivelor firme de publicitate. O dispoziţie în acest sens a fost semnată de primarul general, Dorin Chirtoacă şi vizează 20 de agenţi economici. Decizia a fost luată în legătură cu efectuarea lucrărilor de reparaţie, lărgire a carosabilului şi amenajare a trotuarelor adiacente pe străzile Mihai Viteazul, Petricani şi Vadul lui Vodă, se anunță într-un comunicat de presă emis de Primărie.

În cazul neconformării solicitării Primăriei, dispozitivele de reclamă de pe adresele vizate vor fi demontate şi evacuate în mod forţat de către întreprinderile municipale de prestări servicii, în comun cu preturile sectoarelor Buiucani, Râşcani şi Ciocana.

Anterior, Dorin Chirtoacă a dispus demontarea panourilor publicitare amplasate neregulamentar pe tronsonul de drum Porţile Oraşului - Aeroport până pe 1 iunie.

Continuă demontarea forţată a panourilor publicitare

Panourile publicitare instalate neregulamentar vor fi demontate

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite