Încă o persoană a decedat în urma accidentului de la Ungheni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto de la locul accidentului
Foto de la locul accidentului

Încă o persoană din cele 40 internate în spital, în urma accidentului de la Ungheni, a decedat. Este vorba despre o femeie de 49 de ani care s-a aflat timp de o zi în comă.

Ieri, opt persoane au decedat pe loc, iar două - în drum spre spital. Alte 40 au fost transportate la spital. Printre morţi sunt şoferul, o fată şi un băiat de 16 ani, precum şi primarul satului Ion Mardari (38 de ani) şi soţia sa.

Între timp, Ministerul Sănătăţii a trimis un grup de medici profesionişti la spitalul din Ungheni pentru a acorda suportul necesar persoanelor care au avut de suferit în urma accidentului.

Familiile victimelor accidentului de la Ungheni vor primi câte 5.000 de lei pentru funeralii

În total, u rămas spitalizate 39 de persoane, 11 copii şi 28 de maturi. Ieri au fost operaţi patru pacienţi, iar noaptea trecută - alţi patru.

Totodată, trei copii au fost transferaţi în Chişinău şi sunt internaţi la IMSP Institutul de Cercetări Ştiinţifice în domeniul Ocrotirii Sănătăţii Mamei şi Copilului.

În continuare în secţia de reanimare a spitalului din Ungheni sunt spitalizaţi şapte bolnavi, dintre care doi în stare gravă.

La Spitalul din Ungheni a fost transportată o cantitate necesară de componente sanguine de la Centrul Republican de Transfuziologie.

După terminare tratamentului, persoanele care au avut de suferit în urma accidentului vor primi cursuri de reabilitare medicală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite