Funcționar municipal, prins cu mită de două ori într-o singură zi. A încercat să ungă și ofițerii anticorupție!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Funcționarul a încercat să mituiască și ofițerii CCCEC
Funcționarul a încercat să mituiască și ofițerii CCCEC

Directorul unei întreprinderii municipale de gestionare a fondului locativ a fost reținut ieri de ofițerii anticorupție în biroul său de serviciu, fiind bănuit de trafic de influență. Ca să scape basma curată, bărbatul a încercat să mituiască și ofițerii Centrului Anticorupție.

Bănuitul a fost prins după ce un locuitor al Capitalei s-a plâns că acesta i-ar fi cerut 900 de euro pentru a-l ajuta să-și legalizeze casa. El pretindea că poate influența funcționarii de la Primăria Chișinău. Anterior, suspectul ar mai fi primit 100 euro de la aceeași persoană, bani care urmau să ajungă la funcţionari din cadrul Inspecţiei de Stat în Construcţii.

Prins cu mâța-n sac, bărbatul a încercat să-i mituiască și pe ofițeri, propunându-le 1.500 euro pentru ca să nu fie reţinut pentru 72 de ore. În schimb, el s-a ales într-o singură zi cu două dosare penale și riscă până la 7 ani de închisoare pentru trafic de influență și până la 5 ani pentru corupere activă. Bănuitul şi-a recunoscut vina şi este cercetat în stare de libertate.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite