UPDATES Juristul Primăriei Capitalei a fost prins cu mită de 10.000 de euro. Dorin Chirtoacă: „Îl așteaptă pușcăria!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofițerii Anticorupție l-au prins pe angajatul Primăriei în flagrant, în timp ce primea cei 10.000 de euro marcați. Acum funcționarul este audiat la sediul CCCEC. Pentru această faptă el riscă ani grei de pușcărie.

UPDATE, ora 17.46: În acest moment, juristul se află în custodia ofițerilor Anticorupție, care-l audiază cu privire la cazul de astăzi. Fiindcă a săvârșit un act de corupție în proporții deosebit de mari, el riscă până la 15 ani de pușcărie.

UPDATE, ora 17.30: Juristul prins în flagrant în timp ce lua șpagă se numește Lilian Lisnic Răscoală.

Angajatul al departamentului Juridic din incinta Primăriei Capitalei a fost prins în flagrant de către anchetatorii Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției, în timp ce primea 10.000 de euro pentru a presta anumite servicii.

„Am cerut CCCEC să organizeze un flagrant și angajatul să fie prins. Anterior el a fost avertizat de mine, personal, în alt caz. Acum cred că este vorba despre un dosar cu un prejudiciu pe care un cetățean vroia să îl pretindă de la Primărie“, a declarat primarul Dorin Chirtoacă. „Ce se va întâmpla cu el? Îl așteaptă pușcăria!“, a mai spus edilul.

Pentru fapta lui, el riscă până la 60.000 de lei amendă sau între 3 și 7 ani de închisoare și privarea dreptului de a ocupa anumite funcții pe un termen cuprins între 2 și 5 ani.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite