"Fima“, Regele bordelurilor din Bucureşti, a fost condamnat la un an şi două luni de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Efim Podval este din Republica Moldova
Efim Podval este din Republica Moldova

Efim Podval, un interlop basarabean cunoscut şi sub numele de "Fima", care făcea prostituţie de lux în Bucureşti a fost condamnat la închisoare pentru proxenetism.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Bucureşti l-au condamnat vineri pe Efim Podval la o pedeapsă de un an şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism în formă continuată. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Proxenetul basarabean a fost depistat şi reţinut de autorităţile de la Bucureşti la sfârşitul anului trecut, în urma unor descinderi în două dintre bordelurile acestuia. Atunci, poliţiştii au descoperit mii de ore de înregistrări cu vedete, politicieni şi oameni de afaceri care au trecut pragul caselor de toleranţă pe care el le deţinea.

Potrivit anchetatorilor, "Fima" le promitea clienţilor săi nu doar femei ci şi condiţii de lux, băuturi rafinate la liber, dar şi discreţie garantată. Niciunul dintre clienţi nu ştia însă că toate scenele erau înregistrate de basarabean.

A lăsat pe drumuri cele mai apreciate prostituate din capitala României

Descinderile de la începutul lunii decembrie 2011 a dus la desfiinţarea caselor de toleranţă şi a lasat pe drumuri unele dintre cele mai apreciate prostituate din oraş. Una dintre ele a declarat, sub protectia anonimatului, că Efim Podval era un om cumsecade, care avea grijă să le rezolve toate problemele și că era foarte corect la bani.

Supranumit şi Regele bordelurilor, rusul a avut grijă ca în toţi anii în care stabilimentele lui au funcţionat să aibă o asa-numită "poliţă de asigurare" şi şi-a filmat toti clientii. Efim Podval, în varstă de 52 de ani, a venit în Româna în 2005, cu scopul declarat de a infiinţa mai multe baruri. În felul sau, basarabeanul s-a tinut de cuvânt si a deschis primul său "bar" pe strada Moeciu, în sectorul 1.
În localul respectiv a început, însă, să funcţioneze un bordel în toată regula. Moldoveanul a angajat numai fete frumoase, pentru serviciile cărora să ceară sume de bani peste preţul pietei, iar clienţii să plece multumiţi. În scurt timp, afacerea a dat roade, iar basarabeanul a decis să se extindă, mai ales că avea deja o clientelă formată.

Afacerea unui moldovean a eşuat. Mii de ore de filmări cu politicieni, oameni de afaceri şi vedete în bordelurile de lux din București au ajuns la poliţie

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite