Filat: „Lupu nici în vacanţă nu poate sta liniştit şi continuă să fie obsedat de funcţia de preşedinte cu orice preţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Replici în cadrul AIE
Replici în cadrul AIE

Aşa a comentat premierul Vlad Filat declaraţiile făcute de Marian Lupu pentru ziarul „Timpul". Acesta a sugerat într-un interviu că intenţia PLDM de a modifica acordul Alianţei pentru Integrare Europeană seamănă cu „nişte tentative de intimidare care urmăresc scopuri străine AIE ".

„Pot fi acţiuni care ar veni să formeze argumente pentru PLDM ca să spună că nu mai poate lucra cu AIE şi se duce cu opoziţia", a mai declarat preşedintele interimar în acelaşi interviu.

„A venit timpul să vorbim despre ce fel de preşedinte are nevoie Moldova. Realităţile impun situaţii în care să fie modificate constituţii. Realitatea poate impune şi modificarea unui accord care vizaeză constituirea unei alianţe. Ne pierdem în declaraţii sterile şi visuri care pentru unii devin din ce în ce mai irealizabile", a replicat Filat.

Valeriu Streleţ, vicepreşedintele PLDM, a declarat săptămâna trecută că liberal-democraţii vor propune modificarea Acordului AIE, în special a prevederilor care se referă la alegerea preşedintelui Moldovei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite