Femeia care și-a aruncat bebelușul la gunoi a fost reținută. Vezi de ce a recurs la acest gest!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macabra descoperire a fost făcută de un locatar din zonă
Macabra descoperire a fost făcută de un locatar din zonă

Ea este cercetată în stare de libertate. Mama nou-născutului născut în jurul datei de 25 decembrie a declarat că nu și-a dorit acest bebeluș și că mai are doi copii minori acasă.

Mama nou-născutului găsit mort într-un tomberon, în urmă cu 3 zile, a fost reţinută. Potrivit Comisariatului General de Poliţie, femeia susţine că fetiţa s-a născut moartă. Ea a mai spus că nu-şi dorea copilul pentru că mai are doi minori, relevă Info-Prim Neo.

Femeia, în vârstă de 35 de ani, este originară din Bălţi, dar locuia temporar în Chișinău. Naşterea copilului ar fi avut loc în ziua de 25 decembrie, acasă. Suspecta spune că atunci când a văzut că fetiţa este moartă a decis să o arunce pentru a evita eventualele probleme.

Ea a pus corpul neînsufleţit al copilului într-o pungă şi l-a transmis unui boschetar să-l arunce la gunoi, fără a-i spune ce se află în sacoşă.

Femeia a mai spus că sarcina a provenit dintr-o relație extraconjugală.

În prezent sunt desfăşurate un şir de expertize medico-legale care vor stabili circumstanţele pe marginea acestui caz. Deocamdată femeia este cercetată în stare de libertate.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite