FRONTIERĂ 5.000.000 de persoane au traversat granița Republicii Moldova în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste cinci milioane de persoane și un milion de mijloace de transport au circulat prin toate punctele de trecere a frontierei de stat din țară, pe parcursul ultimelor trei luni.

Cea mai solicitată țară fizitată de către cetățeni a fost Ucraina, în deosebi prin punctele de trecere de la Otaci - mai mult de 850 mii traversări și Tudora cu aproximativ 500 mii. În estul țării, s-au înregistrat un flux mare de persoane, de asemenea la Palanca (395 mii de traversări) și Vălcineț (323 mii).

Pe frontiera de vest, cele mai active s-au dovedit a fi punctele de trecere a frontierei de la Leușeni - peste 480 mii, Giurgiulești - aproximativ 345 mii, iar la Sculeni s-au înregistrat 292 mii de traversări.

În comparație cu sezonul estival din 2010 traficul de persoane care au tranzitat punctele de frontiera ale Moldovei a crescut cu aproximativ 7 %.

Serviciul Grăniceri anunță că o creştere semnificativă a fluxului de persoane peste frontiera de stat a fost înregistrat în perioada 26 - 31 august curent, numărul de tranzitări depăşind cifra de 384 mii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite