FOTO Omul de afaceri Gabriel Stati îşi parchează maşina de lux în locuri interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Răsfăţatul Gabriel Stati are probleme cu parcatul automobilului său de model Rolls Royce. Milionarul îşi lasă maşina de lux, de culoare roşie, cum poate şi unde poate.

La sfârşitul săptămânii trecute, Rolls Royce-ul acestuia a fost surprins de reporterii „Adevărul" chiar în intersecţia străzii Mihai Eminescu cu bulevardul Ştefan cel Mare. Maşina a fost parcată jumătate pe trotuarul de lângă Teatrul Naţional „Mihai Eminescu", iar cealaltă jumătate chiar pe trecerea pentru pietoni, astfel creând probleme în circulaţie. Dacă aici ar parca alţi şoferi, agenţii de circulaţie i-ar lăsa fără numerele de înmatriculare.

Potrivit articolului 69 din Regulamentul Circulaţiei Rutiere, oprirea este interzisă pe trecerile pentru pietoni şi la o distanţă mai mică de cinci metri înainte de acestea, în intersecţii şi la o distanţă mai mică de 15 metri de la acestea, în locurile în care vehiculul creează obstacole altor participanţi la trafic etc.

Articolul 73 din acelaşi regulament spune că parcarea vehiculelor este permisă numai în locurile destinate acestui scop.



Aceeaşi maşină a lui Gabriel Stati a apărut într-un videoclip al interpretului rus Timati.

image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite