FOTO Fostul poliţist reţinut în dosarul Ţurcan arestat pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Agaci, principalul suspect în dosarul omorului preşedintelui Federaţiei de Tenis, Igor Ţurcan, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta a fost reţinut luni pentru 72 de ore.

„Îl consider nevinovat pe Agaci. Clientul meu îl cunoştea tangenţial pe Ţurcan. Fratele acestuia a fost angajat al preşedintelui Federaţiei de Tenis. Iniţial a fost şofer, după care angajat al unei fabrici de ţigări", a declarat avocatul lui Agaci, Gheorghe Cobzac.


Oamenii legii l-au reţinut pe Ion Agaci de 29 de ani la începutul acestei săptămâni. Acesta a fost angajat mai mulți ani în Regimentul de patrulă și santinelă „Scut", iar apoi în Poliția Criminală de la Hâncești. Acum câteva zile, ministrul de Interne, Alexei Roibu, a declarat că Țurcan a fost ucis pentru datorii foarte mari și că asasinatul ar fi avut legătură cu afacerile lui.


Crima s-a produs la 7 iunie. O maşină-capcană a sărit în aer în timp ce Țurcan ieşea din sediul Federaţiei de Tenis. Explozibilul detonat de la distanță a fost plasat într-o mașină Lada cu numere rusești, furată din Ucraina în 2009.

Citeşte şi:

Igor Ţurcan, preşedintele Federaţiei de Tenis din Republica Moldova, ar fi putut fi victima unor reglări de conturi legate de recuperarea unor datorii

Igor Ţurcan, fostul preşedinte al Federaţiei de Tenis a fost înmormântat

Ex-poliţist de la Hânceşti, reţinut în dosarul lui Igor Ţurcan. Andrei Pântea, prim-adjunctul procurorului general: „Suspectul nu şi-a recunoscut vina"

Andrei Pântea, adjunctul procurorului general: „Suspectul reţinut în dosarul morţii lui Igor Ţurcan este un fost poliţist"

Citeşte cele mai importante ştiri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite