CHIŞINĂU: Bairam cu votcă şi fete în biroul primarului Dorin Chirtoacă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania electorală pentru alegerile locale abia a început, dar deja au apărut primele poze compromiţătoare. Ziarul „Flux", apropiat Partidului Popular Creştin-Democrat, a publicat mai multe fotografii de la un chef din biroul primarului de Chişinău, Dorin Chirtoacă, prim-vicepreşedintele Partidului Liberal, care pretinde la un nou mandat la şefia Capitalei.

Autorii articolului dau asigurări că pozele nu sunt trucate şi au fost făcute chiar de cineva din staff-ul edilului.

„Fiţi atenţi, petrecerea are loc chiar în biroul primarului general al municipiului, cu votcă, coniac Kvint, vin, fete în rochii de seară şi băieţaşi în pantaloni scurţi. Primarul liberal se distrează copios, folosind în interes privat un local public. Primarul organizează bairamuri în timp ce chişinăuienii, cei care l-au adus prin votul lor în funcţia de primar, nu au cu ce-şi plăti facturile", scrie jurnalistul Sergiu Praporşcic.

Edilul recunoaşte că fotografiile sunt originale şi spune că ele au fost făcute încă în august 2008, cand a împlinit 30 de ani.

„Cu ce se mai poate ocupa acest individ decât cu petreceri?", a comentat liderul Partidului Comuniştilor, Vladimir Voronin.

Fostul şef al statului susţine că ştia de mai multă vreme despre chefurile din biroul primarului. În plus, comunistul spune că petrecerile se ţin şi într-un apartament, care ar fi fost improvizat după un perete ascuns.

VEZI FOTO MAI JOS

image
image
image
image
Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite