EXCLUSIV Ernest Vardanean: „Îi mulţumesc lui Igor Smirnov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ernest Vardanean a ajuns acasă acum jumătate de oră. Jurnalistul a declarat pentru „Adevărul" că se simte mai fericit ca niciodată şi că nu poate crede că se află lângă familia sa. El îi mulţumeşte lui Igor Smirnov pentru că a fost graţiat.

Cum vă simţiţi?

Sincer să vă spun nu pot să cred că este adevărat. Credeam că este o farsă! Înţeleg acum că este adevărat. Alături de mine este familia mea. Copii mei, sunt foarte fericit. Am nevoie de timp să-mi revin şi să-mi calmez nervii.

Aveţi un mesaj pentru Igor Smirnov?

Sigur, vreau să îi spun mulţumesc! Nu m-am aşteptat la un cadou ca acesta. Este un cadou colosal. M-am întors în familie, la copii. Este foarte important pentru mine. Nu pot să mă gândesc la nimic altceva decât la familie. De asta îi sunt foarte recunoscător.

Cum v-aţi descurcat după gratii?
Primeam colete de la apropiaţi. Încercam să mănânc doar produse de acasă pentru că mâncarea de acolo era proastă. Am încercat să-mi cruţ stomacul, aşa că aşteptam produse de la cei dragi. În rest nu am de ce să mă plâng. A fost ca la ... închisoare.

Ce veţi face în continuare?

Mă voi gândi la asta mai târziu. Trebuie să-mi recapăt forţele. Sunt de jumătate de oră acasă. Aşa că am nevoie de timp să îmi calmez nervii. Mai târziu mă voi gândi ce voi face.

Cum aţi ajuns acasă?

M-au ajutat prietenii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite