ELECTORALA 2011/ Pompierii au descins la secțiile de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au inspectat secțiile de votare
Pompierii au inspectat secțiile de votare

Colaboratorii Serviciului Situații Excepționale vor activa în regim sporit, duminică, în timpul alegeruilor locale din Republica Moldova.

Cu două zile înaintea scrutinului, pompierii au efectuat raiduri în locațiile unde va vota populația, pentru a verifica nivelul de pregătire a acestora în cazul unui eventual incendiu. Potrivit publika.md, chiar dacă au depistat încălcări, pompierii nu au aplicat sancţiuni. Asta pentru a nu împiedica pregătirile pentru viitorul scrutin. Ei au dorit să afle dacă sunt cel puţin două stingătoare de incendiu, iar accesul la ele este liber. De asemenea, în cabinele de votare nu trebuie să fie instalate întrerupătoare sau prize.

Deşi au depistat unele nereguli, pompierii nu au aplicat sancţiuni. „Nu este cazul să intervenim aşa drastic să sancţionăm persoanele pentru că sunt unele nereguli. Deci se va lucra pe parcurs", a spus specialistul principal al Secţiei Apărare împotriva incendiilor, Eugen Bivol, citat de publika.

Vizita pompierilor a luat prin surprindere şefii secţiilor de votare, care de emoţii nu prea au ştiut regulile antiincendiare.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite