EDUCAȚIE Statele Unite ale Americii au renovat școala din satul Molești

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La liceul din satul Molești, raionul Ialoveni continuă lucrările de reparație care costă peste 400 mii de dolari, cheltuieli pe care și le-a asumat statul american.

Ambasadorul Statelor Unite în Republica Moldova, William Moser, a vizitat satul Moleşti, unde SUA a finisat recent renovarea completă a grupului sanitar al instituției. Ca rezultat al acestui proiect de renovare, elevii şi administraţia liceului din Moleşti vor avea acum acces la condiţii sanitare mai bune, astfel îmbunătăţindu-şi calitatea vieţii şi sănătatea, se anunță într-un comunicat al Ambasadei SUA.

William Moser a felicitat administraţia şi personalul şcolii pentru eforturile lor dedicate, în pofida condiţiilor dificile cu care se confruntă, şi a reamintit elevilor mici şi celor mai mari să studieze bine şi să profite de oportunităţile lor educaţionale.

Renovarea liceului din Moleşti face parte dintr-o serie mai mare, constituită din opt proiecte de renovare pe întreg teritoriul Republicii Moldova, care a costat peste 433,000 dolari SUA. Acest proiect a fost coordonat de Oficiul pentru cooperare militară al ambasadei SUA şi administrat de Programul de angajament civic al Comandamentului SUA în Europa.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite