Doi „oligarhi moldoveni“ au tras pe sfoară o rusoaică din Moscova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi, printre care un ofiţer al secţiei Poliţie Criminală a Comisariatului din sectorul Ciocana, riscă ani grei de închisoare pentru că au obligat o rusoaică venită la Chişinău din Moscova, să se culce cu ei. Cei doi au cunoscut-o pe-o reţea de socializare şi s-au prezentat drept „oligarhi moldoveni", proprietari ai unei reţele de magazine de bijuterii.

Ei au vorbit cu tânăra timp de câteva luni şi i-au oferit 10.000 de euro pentru 3 zile de companie.

Bărbaţii au întâlnit-o la Aeroportul din Chişinău, apoi i-au oferit un apartament în Capitală unde au obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu ei. Aceştia au ameninţat-o că o vor duce la Poliţie şi i-au cerut 100.000 de ruble pentru a se putea întoarce în Rusia.

Fata a reuşit să scrie un sms surorii sale, care a alertat serviciile speciale ruse. Acestea au sesizat organele competente din Republica Moldova, care i-au reţinut marţi pe cei doi chiar în apartamentul cu pricina.

Ambii sunt acuzaţi de procurori de trafic de fiinţe umane în scop de exploatare sexuală şi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

La începutul lunii un angajat al Centrului Anticorupţie a fost arestat pentru că ar fi obligat o prostituată de 19 ani să-i plătească o taxă săptămânală.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite