Consultații gratuite în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campania vizează în special femeile şi copiii
Campania vizează în special femeile şi copiii

Mai mulţi medici cardiologi vor evalua gratuit riscul cardiovascular al doritorilor care vor vizita Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt“. Evenimentul este organizat de către Direcţia sănătate a Primăriei municipiului Chişinău, cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău, campania vizează în special femeile şi copiii, prin încurajarea unei diete sănătoase, a activităţii fizice şi renunţarea la fumat. Mesajul evenimentului este: „Bolile cardiovasculare pot fi prevenite".

Ziua Mondială a Inimii este cea mai mare campanie la nivel mondial, iniţiată cu scopul de a promova măsuri de reducere a riscului bolilor cardiovasculare - principala cauza de deces în lume. Cu această ocazie, toţi doritorii de a participa la eveniment sunt aşteptaţi de la ora 10.00, lângă havuzul din Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt".

Ziua Mondială a Inimii se sărbătoreşte în fiecare an, în ultima duminică din septembrie de mai mult de 100 de ţări din întreaga lume.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite