Consilierul găgăuz Serghei Ganev a fost găsit mort, lângă o pădure de la Ceadâr-Lunga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupul neînsuflețit a fost găsită la șapte zile de când Ganev a fost dat dispărut. În data de 1 mai, acesta plecase într-o direcție necunoscută. Cu puțin timp înainte de tragedie, consilierul retrăsese de pe contul lui bancar 200.000 de dolari.

UPDATE, ORA 12.21: Suspectul principal în cazul omorului consilierului Serghei ganev este şeful filialei unei bănci din Ciadâr-Lunga, de unde victima tocmai luase din cont 200.000 de dolari, iformează jurnal.md. Suspectul a dispărut. Se presupune că acesta a fugit prin Transnistria.

UPDATE, ora 11.36: Corpul neînsufleţit al lui Serghei Ganev a fost găsit într-un şanţ, la aproximativ 10-12 km distanţă de Ciadâr-Lunga.

UPDATE, ora 11.17: Potrivit oamenilor legii, Ganev avea pe el semne de moarte violentă.

Consilierul local din autonomia găgăuză Serghei Ganev a fost găsit ieri, fără suflare, la marginea unei păduri, aproape de localitatea Ceadâr-Lunga. La câțiva metri de trupul neînsuflețit al consilierului a fost găsită și mașina lui, un Mercedes-Benz E270 verde, relevă Publika.md.

Descoperirea a fost făcută la șapte zile de când Ganev a fost dat dispărut. În data de 1 mai, acesta plecase într-o direcție necunoscută. Cu puțin timp înainte de tragedie, consilierul retrăsese de pe contul lui bancar 200.000 de dolari.

„Avem un suspect care la această oră e căutat de polițiști. Pe acest caz a fost deschis un dosar penal, pentru omor intenționat", a precizat astăzi Eugen Onică, purtătorul de cuvânt al ministrului de Interne.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite