Comuniștii: „Lupu, fii bărbat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto de Tudor Iovu. Comuniștii au protestat la Ministerul Agriculturii
Foto de Tudor Iovu. Comuniștii au protestat la Ministerul Agriculturii

Mai mulți deputați și simpatizanți comuniști au blocat în această dimineață intrarea de la Ministerul Agriculturii, unde își au birourile deputații, după ce a ars clădirea Parlamentului. Protestatarii au scandat „Alianța, marș afară!", „Jos Lupu!" și „Jos uzurpatorii!".

Mai multe mesaje de pe pancartele manifestanților i-au fost adresate președintelui interimar Marian Lupu. „Lupu, ajunge să-ți scarpini ambițiile" sau „Lupu, fii bărbat". Unii au ținut în mâini poza în care politicianul apare la bustul gol și se fotografiază singur în baie, cu inscripția „Regele e gol".

Comuniștii au protestat și la Reşedinţa de stat din strada Sfatul Ţării pentru a cere preşedintelui interimar să dizolve Parlamentul şi să fie anunţate alegeri parlamentare anticipate.

Acum câteva zile, deputatul comunist Grigore Petrenco a postat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj adresat premierului Vlad Filat: „Filat, fii bărbat! Ia exemplu de la Boc“, referindu-se la recenta demisie a premierului român Emil Boc.

Anterior, Marian Lupu a acuzat PCRM că încearcă să dezbine societatea prin astfel de manifestații.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite